:)

RSS

Vriau!

Ioana ne-a provocat azi la dorinte. I-am spus ca...dorintele mele sunt in mare cele pe care ea si le-a indeplinit. Imi doresc sa ajung sa scriu lucruri care au sens pentru altii si nu doar pentru mine. Sa ajung intr-un stadiu in care nu ma mai intreaba lumea "da' cine-i Lorelai?", "da' de ce pui pe tapet tot ce faci?", "da' de ce scrii despre pantofi si lalele?". Eu! Meu! Pentru ca pot!

Pornind de la asta am ajuns iar in stadiul de "eu ce vreau de fapt, cand si de la cine?". Vreau multe, acum, sau mai tarziu, de la mine si de la toti ceilalti cate un pic. Pe langa cele de toata ziua pe care le restrang eu in mesajele de la multi ani:" sa fii santaos, fericit si iubit", as mai vrea si altele, mai mult sau mai putin materiale. Sunt convinsa ca o sa vina de la sine pe parcurs, ca trebuie doar sa mi le doresc suficient si sa fac niste pasi inspre a le pune clar in practica.

Viata de pana acum m-a invatat ca, daca vrei ceva cu adevarat, la un moment dat, o sa si primesti. Poate ca am fost norocoasa, poate ca unii ar zice rasfatata, alintata, tinuta in puf. Eu zic doar ca, pana acum, am primit constant ce am meritat. Pentru cele bune am muncit, pe cele rele mi le-am facut cu mana mea si au mai fost restul care inca incerc sa ma conving ca n-au depins de mine.

Nu am vise irealizabile transpuse in cuvinte mari. N-am avut niciodata. Oricat de ciudat ar parea, in privinta lucrurilor pe care le vreau cu adevarat, am fost mereu realista si mi-am dat seama cand trebuie sa renunt, cand sa insist, cand sa cer ajutor si cand sa ajut. Masca aia de superficialitate pe care o afisez uneori, se da usor jos, trebuie doar sa vrei. Ma ajuta sa trec mai repede peste unele lucruri, sa nu dramatizez altele, sa zambesc mereu si sa actionez, inloc sa ma plang. Nu e ipocrizie, e doar o alta fata. Pe cea de sub ea, o vad cei care conteaza, cei care vor si cei care ar putea s-o inteleaga. In rest, n-are sens...

Ca sa inchei a la SATC, ca de aici a pornit totul, combinat cu un alt film din lista de preferate: "So what do you do, when you realize all your dreams have come true?"

Vreau sa gasesc candva raspunsul la asta!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Te ascult...