:)

RSS

Fus nou!

Da, l-am schimbat pe fus. Sunt 4 nopti fara 4 ore de cand mi se intampla si insist in a ma bucura de placerea de a vedea lumea pe dos. 

Imi place sa adorm in murmur de oameni care isi incep ziua, cu soarele de 7, sau cu norii de 7 si 10. Ii salut cu toata energia si cu zambete si cu cizmele colorate, calcand cu bucurie in baltile pe care ei le ocolesc. Geamurile de la masina imi arata franturi de drum, acoperindu-se in rest cu roua sau picaturi de ploaie. Debordez de pofta de viata pana la vederea lui, mare, frumos, colorat, liber...si ma primeste cu pernele asezate strategic. De acolo ma proiectez in alte lumi, pana la primul mesaj sau telefon, apoi din nou pana la al doilea, de multe ori chiar si al treilea se chinuie sa ma aduca in rand cu lumea.

Ma trezesc scartaind, incercand sa inteleg unde mi-e lumea acum. Pe geam, ii vad cum merg spre casa, obositi, morocanosi, le lipseste dragostea de dimineata. Ii iubesc asa cum sunt. Cu grijile si nemultumirile lor. Cineva trebuie sa ii iubeasca, asa ca, de ce sa nu o fac eu, macar cat trec pe sub geamul meu si imi transmit un strop de energie.

Am aflat cateva lucruri despre mine saptamana asta. Voi mai avea o saptamana peste vreo doua luni care e posibil sa scoata la iveala alte minuni tinute ascunse atata timp. Am aflat ca somn nu inseamna neaparat patul mare, colorat, cu perne pufoase, ci inseamna sa fi baut o cafea cu prea mult zahar si niste lapte, lipsita de efect, si sa nu iti mai reziste ochii verzi la vedere monitorului, sa cedeze si sa se inchida, in semn de respect.

Am mai aflat ca pot manca oricand, dar nu orice. Desi conform fusului meu nou, pranzul, adica PM, adica post-masa, ar trebui sa fie cam acum, sunt reticenta in a accepta acest lucru si a vizita cantina pentru o ciorba calda. Drept urmare, am rapit un bol de cereale si am vanat bucatile de ciocolata din punga, cu un strop de lapte. Ar trebui sa fie suficient.

Da, si am invatat ca desi suntem pe fusuri diferite, putem sa ne trezim impreuna, pentru ca asta ne dorim si suntem de neoprit.

Calculez numarul de ore necesare pentru pontajul de astazi si constat ca imi lipsesc 3 si un pic. O sa stau sa le adun ca sa le pot scadea atunci cand va fi cazul si voi vrea sa ma trezesc iar cu tine sau cu mine, mai degraba cu noi.




P.S. Stie cineva o reteta de cereale cu lapte? Ma bate proportia, iar deplasarea catre punga de cereale devine o corvoada de la a treia si laptele gol parca... Orice idee este binevenita! Astazi nu mai e cazul, dar poate, vreodata...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comentarii:

Unknown spunea...

Avem nevoie de: cereale, lapte, bol si lingura/lingurita. Umpli bolul pe jumatate cu cereale, torni lapte pana incep sa pluteasca bucatile de ciocolata mult vanate si capsunile alea ciudate :). Pui mixul la microunde timp de 30 de secunde, sa nu fie nici prea rece, nici prea cald. Un pic de love deasupra and voila!: un mic dejun minunat la 03:37

Trimiteți un comentariu

Te ascult...