:)

RSS

Din nou...

Trag chiulul de la intalnirile cu dentista de o saptamana jumate. Starea mea cronica implineste azi trei luni. Nu ma mai vad cu ea si o sa treaca de la sine. Da, voi ramane cu o gaura. Asta este, imi asum riscul si la un moment dat, poate o sa o acopar cu ceva. Poate cu umbra ta...

De o saptamana ma lupt cu mine. Practic mai multe tipuri de lupta. Full contact majoritatea. Ma lupt sa fac alegeri mai bune, sa nu ma mai mire alegerile gresite ale celorlalti. Ma mai gandesc daca e intr-adevar e o lupta dreapta. Ideea e ca o port.

Partea cea mai placuta este ca incepe sa dea roade si incet incet, ajung sa se intample din lucrurile pe care mi le doream si pe care nu stiam de unde sa le incep. Nu ma asteptam ca un telefon sa schimbe vreodata atat de multe si totusi a facut-o. Dar daca nici eu, care lucrez cu ele toata ziua, nu cred in capacitatea telefoanelor de a schimba vietile oamenilor, atunci cine sa o faca?!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comentarii:

Anonim spunea...

ti-am citit toate posturile din 2011...pot sa zic doar atat...girl you know how to write:)...keep going...try to do this more often...yeah i know you're out of time...but try it,you will feel much better...

P.S: strange night today sunshine...

Anonim spunea...

Poate ar trebui sa schimbi dentista? Daca de 3 luni te-a lasat cu gaura si dureri de dinti... spune multe despre capacitatile ei.

Fotograf Ioana spunea...

i mi place cum scrii felicitari esti foarte talentata

Trimiteți un comentariu

Te ascult...