:)

RSS

Teal!

Ma intreb de ceva timp cum se chema de fapt culoarea asta care-mi place mult si nu e nici turcoaz nici petrol, e ceva intre, si am aflat ca se numeste teal. Inca incerc sa ii gasesc un echivalent in romana, dar in zadar. Pana atunci ramane un soi de struto-camila pe albastru.

Mi s-a sugerat acum vreo doua saptamani un titlu de carte: "Aventurile printesei in turcoaz". Avand in vedere ca iar mi-am transformat viata intr-o telenovela, cred ca ar fi un succes imens, cu continuari a la Harry Potter sau seriile Twilight. Cum am reusit iar? A fost atat de simplu ca nici nu-mi aduc aminte. Tot ce stiu e ca azi m-am trezit, dupa discutiile sincron de aseara (desi mi-am promis ca nu mai discut chestii serioase prin mesaje!!!), cu un gol in stomac (pe care inca il am, nu e de la foame si promit sa merg la doctor) si un nod in gat care a stat acolo pana pe la pranz cand am reusit sa povestesc tot ce ma chinuia.

Ma gandesc asa: daca imi e greu spre imposibil sa imi dau seama de multe ori ce vreau eu de la altii, cum as putea sa imi dau seama ce naiba vor ei si cand si cum??

Incep sa cred ca mi-ar placea mult mai mult sa-mi spuna cineva "Copil copac ce esti, tu nu vezi ca gresesti si ca ma doare si ca te doare si pe tine, ca ma distrugi si te distrugi si pe tine, ne distrugi pe noi, si am muncit atat sa fie noi asa cum e. Intelege ca nu trebuie sa fie altfel decat e, e bine asa, ti-e bine asa, nu vrei mai mult. Iti spun eu, ca sunt mai mare si am dreptate!!"

Nu! Nu asa! Ca e simplu! Noua nu ne place simplu! Nu e fun! Nu nu nu nu! Gresit copile! Revino-ti! Asa e viata, grea! Ne obisnuim, ne complacem! Nu schimbam! Nu avem puterea! Si daca am avea-o nu am stii ce sa facem cu ea! Atunci reprosam, avem orgolii, suntem gelosi, ironici, rautaciosi, duri, exact cu cine nu trebuie! De ce? Am gasit raspunsul universal: pentru ca pot!!! Asa, si?

M-am saturat sa ma chinui sa am ceva ce nu sunt sigura ca imi doresc cu adevarat. Acum renunt! La tot ce am crezut ca mi-as dori de la tine...Ma intorc la ce era...eu raman...d...eu...tu ramai...d...tu. Cam asta a fost incercarea mea. Alta nu o sa mai fie! E cel mai bine. Altfel noi ar fi devenit un fel de struto-camila, un teal al relatiilor. Mai bine nu, desi teal e culoarea mea preferata...momentan!

So...just...daydream for a while baby princess. Everything will be ok in the end. If it's not ok, then it's not the end!




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comentarii:

joe spunea...

Misto melodia, articolul nu-l citesc :p

Lorelai spunea...

Melodia e frumusica, altfel nu ar fi aici. Pot sa stiu de ce nu il citesti?:)

Anitta spunea...

Buna, ai un premiu la mine pe blog!
Te astept si cu o provocare!
O zi minunata!:*

Trimiteți un comentariu

Te ascult...