:)

RSS

Extreme!


Ziua de ieri a fost una a extremelor, in cel mai adevarat sens al cuvantului!

Trecem peste partea in care am aruncat o gasca de lucruri din propria camera rozalie si ajungem la momentul in care m-am hotarat sa ies din casa. Tu pleci atat de devreme de acasa??, il aud pe tata pe care am reusit sa-l obisnuiesc in ultimul an cu plecarile mele la ore dintre cele mai tarzii si mai ciudate.

Da, era 21:30 cand am iesit din casa cu destinatia Cafeteca! Primul lucru ciudat...un nene dintre cei lipsiti de casa se chinuia, pana am pornit masina, sa citeasca la lumina unui felinar o revista gasita intr-un tomberon. M-a surprins intr-un mod maxim placut!

Ajunsa in centru, dupa ce am gasit cu greu un loc de parcare, pornesc hotarata spre destinatie pe stradute laturalnice care duc catre Piata Sfatului. Dupa 'shte Moccacino Vanilla cu Ioana si o plimbare pa zona am hotarat ca ne dorim sa ajungem in club Bulevard unde avea loc un eveniment hip-hop. Zis si facut! Am intrat pe filmul hip-hop al serii, am ascultat rime care mai de care mai reusite pana cand interpretii au fost alungati de pe scena la orele 12, ca sa inceapa viata!!!

Dar seara e inca tanara! Cum sa mergem acasa?...Bine punctat! Schimbam locatia. Noua destinatie? Cross Roads, concert rock. Am ajuns acolo insa la sfarsitul concertului, dar nu prea tarziu pentru a putea intra pe filmul rock care se desfasura acolo. Mult negru si mult fum=>coafura nu rezista. Dupa vreo ora, am simtit nevoia de pauza publicitara si dupa cateva insistente ni s-a descuiat usa barului pentru ca sa plecam.

Incotro? La Bulevard birjar! Da...ne-am intors la viata! Am intrat pe ultimul film al serii, cu exoticii dansand sexy in mijlocul ringului si sus pe bar, vorba cantecului.

Am ajuns acasa pe la orele 4, si ma simteam implinita!

Cu ce am ramas dupa aceasta seara? Amintiri minunate si o durere maxima de gat datorita atmosferei incendiare la care am luat parte in multiplele locatii!

Ce bine ca azi e duminica!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comentarii:

InsaneB spunea...

ieftin momentan... vedem ce mai postam pe parcurs

Lorelai spunea...

@InsaneB: Dragul meu, nu as vrea sa iti creezi niste asteptari nerealiste de la acest blog. Asa cum am spus si in primul post, este o incercare de combatere a plictiselii acute. Exista totusi sansa ca din punct de vedere al stilurilor de a scrie s-ar putea sa fim din filme diferite. Voi incerca totusi sa ma ridic, pe cat posibil, la standardele tale:). KittyLove:)

Ursul spunea...

:) Comentariile sunt amuzante.
@InsaneB: Asa e, a scris in primul post asta.
@Lor3lai: Desi blogurile personale (teoretic) le scrii pentru tine, e bine sa te gandesti si la cititor, deoarece pana la urma urmei, oricat de personala ar fi tematica blogului tau, te citesc si altii, iar parerea lor conteaza. Altfel poti scrie direct intr-un notepad intitulat Do not open.txt si sa-l salvezi pe desktop.
Daca InsaneB vrea mai multa substanta, in urmatorul post scrie despre o suspensie de sare. ;)

draga spunea...

asa incepe totul. de la plictiseala. poate peste 1 an o sa ajungi totusi sa iei premiul pentru cel mai tare blog din .ro. oricum e mai tare decat al ursului orasean :P

Lorelai spunea...

:)) Ce ma amuza coment-urile astea...Dragul meu Draga...iti multumesc pentru votul de incredere! Nu ma pot compara cu Ursul pt ca nu am experienta in blog-uiala(remember intrebarea cu "vrea sa fie blogroll-uita?":)) ). Stii ce e si mai funny? Ca blog-ul meu e plin de ursuleti:D

Ursul spunea...

Mda...
@ draga Nu raspund provocarii.
@ Lor3lai Daca draga si insaneB vor continua sa te citeasca vei avea mereu comentarii interesante

Draga spunea...

Acesta este un comment interesant din partea lui Draga. InsaneB, ai legatura!

Sabin G. spunea...

Sunt placut surprins sai ai blog, astfel afla lumea despre starile tale de spirit. Imi place ultimul articol si daca iti pui un feedburner sa ma abonez, o sa intru de fiecare data. Scrie din inima si cu pasiune, oricum or sa existe carcotasi ;-)
O seara frumoasa!

Trimiteți un comentariu

Te ascult...