:)

RSS

Balanta.

Trecand peste legatura logica cu realitatea si astrele: ne aflam in zodia balanta, eu am ascendent in balanta care va influenta racul din mine cand oi depasi varsta de 30 de ani, de fapt este vorba de altceva.

E mai mult vorba de echilibru, dar englezescul "balance" n-ar fi dat bine aici, zic.

Am vazut ieri, pentru a treia oara Eat, pray, love. Prima data nu am beneficiat de conditii optime pentru a ma concentra, a doua oara m-a marcat atat de tare replica cu australianul "bueibi" incat nu m-am mai putut gandi la altceva si a mai fost ieri. Ieri m-a lovit. Cam grav.

Ma uitam la femeia care a renuntat la tot ce avea, la lucrurile care odata o multumeau, pentru a-si gasi echilibrul. Un echilibru pe care nu-l gasesti in lucrurile materiale, in barbatul de langa tine, in Cel atotputernic in care crezi, intr-un mentor, intr-un guru, in yoga, intr-o alta tara, in pisoiul care sta la smotocit, intr-un job care-ti confirma calitatile pe care esti sigur de o viata ca le ai, in fericirea celor din jurul tau... Femeie nebuna! Sau...?!

Intrebarea a venit scurt si la obiect: da' al meu unde-i? Echilibrul asta preaminunat, care te face fericit pe dinauntru si pe dinafara, care atrage lucrurile bune la tine, care te face sa fii bine si atat. Pentru ca intrebarea de abia a aparut, raspunsul este inca in "pending". Cand il gasesc, promit sa-l impartasesc. Pana atunci, vine o luna cu yoga, cu previziuni, cu job care confirma, toate astea, materiale si lumesti care crezi ca duc spre implinirea spirituala. Asta in cazul fericit in care ea chiar exista si nu este strict un mambo jumbo de marketing, asa cum sunt majoritatea lucrurilor

.

Pana trece luna asta, curatenie de toamna sa fie. Peste tot pe unde se cere si se poate.

Dar intrebarea vine, daca o sa curat mai mult decat trebuie? Pai...vom vedea...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comentarii:

Anonim spunea...

Niciodata nu va fi "prea" curat. Succes!

Trimiteți un comentariu

Te ascult...