:)

RSS

Pentru celelalte



Îmi place că mă primeşti înapoi în braţele tale chiar şi după ce timp de mai multe zile nu îmi vine să mă uit în ochii nimănui. Dar tu ştii că nu se leagă de tine pornirea de amibăgapulantotceexista. Numai că nu vreau să mă vezi aşa.

Şi îmi place că nu ai nevoie de explicaţii.

Îmi mai place că atunci când mă deschid în faţa ta chiar eşti acolo. De parcă toate mizeriile sau chestiile mişto care ţi s-au întâmplat azi contează mai puţin şi eşti toată acolo ca să îţi pese de mine.

Şi îmi place că îmi dai un sfat, mă ajuţi să gândesc mai clar, fără să mă cerţi şi fără să minimizezi calitatea gândurilor sau faptelor mele.

Sau îmi place că îţibaţipulademine ca să îmi dau seama că mă agit prea mult şi că acord atenţie prea multă unor idei idioate pe care mi le-am fabricat singur. Şi asta mă face să zâmbesc şi să văd mai mult în ochii tăi, deşi mă uitam în ei şi mai devreme şi tu erai aceeaşi.


Şi ştii ce? Câteodată chiar nu îmi pasă de toate astea. Dar mi-ar plăcea să îmi aduci aminte cât de mult îmi placi.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comentarii:

Anonim spunea...

Cat de profund! Mi-ai schimbat intreaga gandire. mda.

din punctul meu de vedere cred ca tocmai ai descris o femeie care nu are alte optiuni, decat sa ramana cu tine sau nu cunoaste alte optiuni si ii este frica sa incerce altceva.

ideea este ca femeile, ca si "specie" a "regnului" uman, va trage la ceva mai bun. atata timp cat nu are de unde alege, nu are o optiune mai buna sau nu este destul umblata prin lume, este in stare sa suporte. dar cand va intalni ceva mai bun sau mai bine zis destul de bun incat sa ii dea curajul sa riste sa piarda ce are in prezent, o va face. poate chiar in subconstinet prin atitudinea pe care o va avea. se va distanta, va suporta mai putine.

barbatul este mai sincer. un mare om a spus: "barbatul este loial ca si optiunile pe care le are" - tare.

deci draga, hai ca cautam niste femei mai putin dotate. si cand ne intreaba lumea ce vedem la ele, putem spune cu mandrie: (anonim) - ne place modul in care scuipa seminte.

multumesc,
florin manole
cs bv nightshift

crooked sight spunea...

ma refeream la alea 5 minute cat femeile sta cu mine :D

Anonim spunea...

ba. cunosti conditiile in care ti-am lasat comment.

se aplica si la cele 5 minute. nu le aveai daca ar fi intalnit pe alcineva mai bun

crooked sight spunea...

nu exista mai bun, exista altfel si cu altceva.

suntem de acord cand spunem ca rutina si plictiseala duc la ruperea relatiilor?

dar ce parere avem despre relatiile de o noapte?

aici intervine nevoia de auto-actualizare (pace ursului urban), care ne face sa ne diversificam

Anonim spunea...

ma refeream la ceva mai bun subiectiv. ce e pentru o persoana bun, pentru o alta nu e chiar asa de bun. da. suntem de acord. sunt de parere ca doua persoane care sunt destul de compatibile incat sa nu-si sparga capetele la fiecare cearta, si care totusi se despart, o fac din cauza plictiselii. cred ca un cuplu inseamna plafonare din partea celor 2. plafonare nu inseamna sa te multumesti cu ce ai si sa nu vrei mai mult?

crooked sight spunea...

daca stai singur unde e provocarea? eu cred ca asa te plafonezi.

barbatul e atras de femeie, yin-ul este completat de yang, pula e facuta sa intre in pizda.

eu am nevoie de o mangaiere, de o imbratisare. in spatele oricarui barbat puternic e o femeie, si nu cu un strap-on. cum ziceam mai sus: "Şi îmi place că îmi dai un sfat, mă ajuţi să gândesc mai clar". sunt multe chestii pe care numai o femeie ti le poate oferi. si reciproca e valabila, si femeia are nevoie de barbat. e o relatie de simbioza.

femeia poate sa aduca bunul si noul. si daca se plictiseste e si vina ta. si daca gaseste ceva mai bun inseamna ca ... tu te-ai plafonat

Lorelai spunea...

ce minunati sunteti voi mah baieti>:D<

Trimiteți un comentariu

Te ascult...