:)

RSS

Bad things feel so damn good!


Mi-am facut un obicei din a butona posturile de radio dimineata in drum spre munca. Motivele sunt simple...mi-a ajuns cat am ascultat CD-ul cu soundtrack-ul din Across the Universe (de vazut!!), oricat mi-ar placea (in plus, idiotul ala de player da erori prea des) si ma enerveaza sa ii aud pe toti dandu-si cu parerea despre toate cand eu vreau doar sa imi zumzaie 'shte muzica in urechi, sa ma trezeasca putin pana ajung la binemeritata cafea (asta in cazul fericit in care nu toate automatele de la Vodafone arata DEFECT MOMENTAN - o fi prea devreme si pentru ele).

Am ramas socata acum o saptamana cand o ardeam la viata si am realizat ca stiam pe de rost toate melodiile de pe turbo sistem. De ce? Pentru ca posturile de radio romanesti (nu vreau sa generalizez, ma refer la cele pe care le butonez eu) au tendinta de a difuza constant aceleasi piese. E (era sa spun efectiv, dar mi s-a atrans atentia la ultimul curs ca este cam tic verbal si trebuie sa renunt la el) ca si cum ti-ai face un CD Audio, pe care iti incap 20 de piese si il asculti pe repeat, dar il mai opresti din cand in cand sa ii asculti pe altii vorbind. No fun!

Unde vreau sa ajung cu toata chestia asta? Nu la o discutie despre posturile de radio comerciale si industria muzicala din Romania care functioneaza in ultima perioada pe principiul copy/paste ( a remarcat toata lumea cum ca in ultima perioada piesele aparut sunt cam la indigo asa?!). Vroiam sa spun ca mi-au atras atentia versurile unei astfel de piese, in care domnisoara cu voce suava care stie sa cante doar in limba engleza, but of course, spune la un moment dat It's freedom when bad things feel so damn good! Is it now? E chiar atat de multa libertate in a alege sa faci un lucru care stii din start ca e gresit, doar ca sa te simti bine pe moment?!

Ma uit la mine (si nu numai), in ultima perioada, cum iau decizii proaste una dupa alta, constienta fiind de efectele pe care le vor avea asupra mea. Da, este intr-adevar...libertatea de a alege...nu ma obliga nimeni sa aleg asa...dar totusi...daca stiu ca e gresit...de ce naiba o mai fac?!
Imi spunea cineva, la un moment dat, ca si masochismul este un stil de viata. Nu as duce lucrurile atat de departe, dar da, femeile au tendinta de a considera ca when it's love if it's not rough it isn't fun. Nu-mi place sa vorbesc de mine pe tipul sunt genul de persoana care... dar acum cred ca e cazul. Care...a vazut prea mult filme la viata ei si comparandu-le cu realitatea ajuns sa nu mai creada in existenta sentimentelor de genul dragostei si amorului ghebos ci crede ca relatiile se bazeaza pe click, obisnuinta si conjunctura.

Sper sa fie doar o pasa, pentru binele meu si al persoanelor care vor incerca sa ma convinga ca gresesc si totusi viata bate filmul!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comentarii:

cititeacolo spunea...

"3"-u' acela în loc de "e" e aşa de "bună, sunt în clasa a VII-a şi-mi place netu'" ...

Lorelai spunea...

Exista niste motive pentru care "3"-ul acela este acolo...dar apreciez feedback-ul!

Ursul spunea...

Lol, cititeacolo, comentariul tau e atat de "azi n-am ce face, asa ca o sa caut bloguri aleatorii si o sa comentez de-a-n-pulea la orice cacat neimportant pe care-l gasesc, ca sa dau impresia ca am coeficient de inteligenta mare si astfel sa suplinesc lipsa de viata personala."

Banuiesc ca esti familiarizat cu termenul "troll", nu?

@Lor(trei)lai Sunt atat de invidios acum! Nici nu-ti dai seama! Deja a intrat primu' cretin din asta pe blogu' tau si ti-a lasat si comentariu.
Eu am numai cretini pe care-i cunosc. :(

^_^

InsaneB spunea...

sa nu vb de cretini!!! lorelai mama... las-o mai moale cu detalii despre serv!!! the matrix is watching!!!

cititeacolo spunea...

@ursul Îmi imaginez ce viaţă năzdrăvană şi fulgurantă ai tu dacă altceva mai bun de făcut n-ai găsit decât să comentezi la commentul meu şi să construieşti feţişoare din linişoare şi simbolaşe. Uf, două-puncte-paranteză-închisă!

@lorelai Mă îndoiesc că vreun motiv pe lumea asta ar putea justifica înlocuirea unui "e" cu un "3". Şi "mă îndoiesc" e un fel politicos de a spune "nici pomeneală".

Lorelai spunea...

@cititeacolo: Dragul meu, a fost alegerea mea sa inlocuiesc acel "e" cu un "3". Ti-am spus de la inceput ca apreciez feedback-ul, dar nu incerc sa iti demonstrez tie, sau oricarei alte persoane care va citi acest blog nimic. In concluzie, tot alegerea mea este ca numele sa ramana asa.

Ursul spunea...

Intr-adevar, dragul meu cititedacolo, viata mea este, momentan, lipsita de nazdravanii si fulgere, dar macar eu nu ma iau de toate slang-urile de internet pe care le gasesc pe varii bloguri. Bloguri personale, coltisoare de internet unde fiecare face ce vrea tendonu' lui si fiecare cititor are dreptul la o opinie, atata timp cat opinia nu este una jignitoare si lipsita de sens ca cea prezenta in comment-ul tau.

Linisoarele si simbolurile alea sunt emoticoane si pe cuvantul meu ca is usor de construit. Ba mai mult, ele adauga si dimensiunea trairii interioare, exteriorizata, celor exprimate prin text. Decat sa scriu: "Comentariul lu' cititedeacolo ma face sa rad in draci", mai bine construiesc emoticonul: :)). E mult mai usor, mai simplu si mai graitor. In plus toata lumea cunoaste aceste simboluri si toata lumea a aderat la folosirea lor.

Inlocuirea "e"-ului cu "3" face parte, oarecum, din limbajul L33t, care a pornit tot de pe net si s-a propagat prin net. Si ghici ce!? Suntem pe internet!

Pentru cuvintele pe care le gasesti dificil de inteles (Leet/L33t, emoticon si nu in ultimul rand Troll - cu acceptiunea folosita pe net) foloseste cu incredere Google, Wikipedia si Urban Dictionary.

Pupici! (adica :* x 2)

Autoarea blogului, poate desigur sa stearga acest comentariu, deoarece a devenit un pic cam personala treaba.

InsaneB spunea...

s-a incins trb!! cititeacolo...esti doar privitor sau activezi si tu pe blogosfera? da un link de-o fi, io nu te pup da iti dau o limba :P

InsaneB spunea...

later edit: cititeacolo... acu am vazut blogu matale... cam standardizat :) dar cu poze faine!

Trimiteți un comentariu

Te ascult...